Web Analytics

Echipa de tenis de masă a CS Mioveni joacă semifinala Superligii Masculine cu Steaua

de | 29.03.2022 16:14 | Actualitate, Sport

Cinci victorii a obținut echipa CS Mioveni în returul Superligii Masculine la tenis de masă. Astfel, CS Mioveni s-a calificat în semifinale pe locul 2 unde va juca, pentru un loc în finală cu Steaua (locul 3).

Echipa de tenis de masă a CS Mioveni, vicecampioana Superligii Masculine a început în forță returul campionatului, disputat la Izvorani, însă apoi a mai redus motoarele. Galben-verzii au luat startul în partea a doua a sezonului de pe primul loc, poziție pe care au încheiat turul și au obținut trei victorii în primele patru meciuri din retur. În ultimele trei jocuri a fost o nou înfrângere cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar la final CS Mioveni a ocupat locul 2, după Sepsi și înaintea Stelei și Câmpulungului.

Citește și Doi tineri din Olt au furat haine dintr-un magazin din Pitești

În prima zi a returului argeșenii au învins pe CSU Craiova cu 3-0 și pe Top Star Constanța cu 3-2. Apoi au pierdut cu 3-1 în fața campioanei, Steaua, dau au câștigat cu 3-0 cu Gloria Buzău. A urmat victoria cu Odorheiul Secuiesc, înfrângerea cu Sepsi și victoria prin neprezentarea adversarului, cu Victoria Câmpulung.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *