Echipa de baschet a Piteștiului a pierdut în prelungiri cu Rapid. Ce spune antrenorul Milan

de | 23.01.2023 18:54 | Actualitate, Home, Sport

Milan Mitrovic: ”A fost un meci urât și asta din cauza numărului mic de puncte înscrise. Oarecum era de așteptat să avem o astfel de desfășurare, dat fiind faptul că noi am jucat cu o oarecare presiune a rezultatului. Ne-am dorit mult să câștigăm pentru a avea o victorie în plus pentru faza secundă. Am ratat aruncări libere importante în prelungiri, dar pe lângă asta pot fi mulțumit pentru faptul că am controlat, în mare parte, cele 40 de minute regulamentare.

Citește și FC Hermannstadt – FC Argeș, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 14.30

Am putut faulta de trei ori pe final de joc. Decizia pe care am luat-o de a-l trimite la libere pe Barovic a fost a mea. Nu am avut intenția de a faulta dacă mingea ajungea la alt jucător. Trecând peste, am putut încheia meciul prin aruncarea lui Andreja, dezechilibrată, venită după time-out. Din păcate, am fost depășiți categoric în over-time, unde nu am putut răspunde adversarilor.

Mergem mai departe, începem să ne pregătim, pas cu pas, pentru meciurile următoare și turneul final de Cupa României. În ciuda rezultatului de la București, cred că suntem pe un drum bun”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Milane, ești praf ca antrenor prietene! Despre ce meci vorbim, in sfertul 3 echipa a marcat 2 puncte în 7 minute! In prelungiri 3 și a primit 12! Tu unde erai? Sigur erai pe bancă? Chiar nu vezi ca au o problemă? Nici la Ploiești nu ai vazut-o? Ce le-ai spus? Poate ne faci o surpriză și pleci, dar să îl iei și pe Caprarescu cu tine!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *