Web Analytics

Echipa argeșeană DTO Rally Team este vicecampioană națională

de | 30.10.2020 11:56 | Actualitate

 

Cu cinci curse programate începând cu luna iunie, Campionatul Național de Raliuri Betano și-a desfășurat ultima etapă a sezonului competițional weekend-ul trecut. Scena duelului final din sezonul 2020, Raliul Moldovei a avut loc pe 12 probe speciale de macadam în zona Moinești și cea a Bacăului, diversitatea traseului de concurs, duritatea din prima zi și condițiile schimbătoare din ziua secundă reprezentând principalele provocări pentru echipaje.

Finalul de sezon a fost unul acerb și interesant pentru DTO Rally Team, gruparea argeșeană luptând să devină vicecampioană în clasamentul echipelor în acest an. Duelul s-a dat cu alte două grupări motivate să obțină maximul de puncte pe cei peste 100 de kilometri cronometrați de sâmbătă și duminică.

Cele trei echipaje care au punctat pentru DTO Rally Team au avut parte de evoluții excelente pe macadamul din Moldova, acumulând suficiente puncte pentru ca echipa să ocupe locul secund la finalul sezonului 2020. În ciuda unui program redus al echipajelor în acest an, a problemelor financiare sau a abandonurilor, echipa a dat dovadă de motivație, determinare și viteză, astfel încât obiectivul setat la începutul anului a fost atins.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii