Web Analytics

E posibil să avem o iarnă blândă – estimează ANM

de | 20.11.2022 12:31 | Actualitate, Home

După acest episod de… semi-iarnă, temperaturile vor fi, totuși normale pentru această perioadă, chiar dacă, în comparație cu vremea caldă din octombrie și de la începutul lunii noiembrie, vor părea mult mai scăzute.
Nu l-aș numi un val de frig. Foarte probabil ca a doua parte a săptămânii viitoare să aducă din nou temperaturi de peste 10 grade, chiar până la 13, 14, posibil chiar 15 grade. De aceea, această reținere pe care o am despre a vorbi despre un val de frig”, a explicat Gabriela Băncilă, director în cadrul ANM, la Digi24.

Citeşte şi: Argeș. Alertă meteo! Cod galben de ploi


În privinţa lunii următoare, „pot să vă vorbesc despre media săptămânală, despre estimările săptămânale pentru prima și a doua săptămână din luna decembrie. Semnalul pentru precipitații nu este unul foarte, foarte concludent, iar regimul termic este unul normal, spre puțin mai cald pentru partea de vest. Temperatura va fi apropiată de normal și cu o tendință spre ușor mai cald. Deci probabil că valori termice de 8, 9, 10 grade la mijlocul zilei pentru foarte multe localități din zonele joase ale țării”, a spus meteorologul, citat de digi24.ro.
Ea a adăugat că e posibil să avem o iarnă blândă.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *