Web Analytics

E oficial! FC Argeș are un nou antrenor. Ionuț Badea – OUT!

de | 5.10.2020 08:35 | Actualitate, Sport

FC Argeș a renunțat la Ionuț Badea, antrenorul care a readus echipa din Trivale în Liga I după 11 ani de absență.

Șase etape a rezistat Ionuț Badea pe banca celor de la FC Argeș. Antrenorul de 44 de ani a fost demis după înfrângerea cu Sepsi Sfântul Gheorghe, 0-1.

În locul său, a fost numit Ionuț Moșteanu.

„Ionuț Moșteanu, noul antrenor principal al echipei FC Argeș! Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul Ionuț Badea.

Începând de luni, de pregătirea echipei noastre se va ocupa Ionuț Codruț Moșteanu care a făcut parte din staff-ul lui Ionuț Badea și care cunoaște foarte bine lotul de jucători.

Noul antrenor principal al alb-violeților va fi ajutat de secundul Dragoș Radu și antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu. Moșteanu a fost secundul lui Sorin Cârțu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar și apoi principal la FC Vaslui.

Ionuț Badea a preluat FC Argeș pe 8 octombrie 2019, reușind promovarea în Liga I după o absență de 11 ani. Din păcate, rezultatele înregistrate de echipă în cele șase etape jucate din Casa Liga 1 nu au fost pe măsura așteptărilor suporterilor și conducerii clubului.

Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Ionuț Badea pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în activitatea profesională”, se arată în comunicatul de presă al clubului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Se pare ca pe Ionuț Badea nu l-a ajutat faptul ca în campania electorala l-a ajutat pe candidatul Gentea la funcția de primar al orașului. Pana la urma Gentea tot i-a dat un șut în fund. Vezi Ionuț, nu erai mai bine demn și-l refuzai pe Gentea să-și facă campania electorala mizerabila pe seama brandului FC Argeș?

Ultimele articole