După semnalul de alarmă tras de Jurnalul de Argeş, senatorul Zisu a interpelat Ministerul Mediului referitor la deşeurile de la ARO

de | 3.06.2015 18:31 | Politica si Administratie

Prezentarea de către „Jurnalul de Argeş” a concluziilor cuprinse în nota de control întocmită de comisia care a verificat situaţia depozitului de deşeuri de pe fosta platformă ARO nu a rămas fără ecou. Riscul producerii unui alt eveniment incendiar în spaţiul închiriat de Global Eco Center a ajuns şi la urechile ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, după ce senatorul Ionuţ-Elie Zisu a formulat o interpelare adresată Graţielei Gavrilescu.
Demersul senatorului a fost făcut în data de 11 mai, la mai puţin de o săptămână după ce am publicat un extras din nota de control referitor la deficienţele în prevenirea şi eventuala stingere a incendiilor constatate pe fosta platformă ARO, la operatorul de deşeuri Global Eco Center. Ionuţ-Elie Zisu aşteaptă acum răspunsuri de la ministrul Gavrilescu pentru trei întrebări având ca subiecte respectarea de către Global Eco Center a graficului de evacuare a deşeurilor, cantitatea de substanţe eliminată până în prezent şi modul de asigurare a intervenţiei în caz de incendiu.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii