Web Analytics

După dezastrul de la Boteni, se rupe drumul şi la Albeştii de Muscel

de | 30.08.2018 14:00 | Actualitate, Politica si Administratie

Nici cei de la Drumuri Naţionale, nici cei de la judeţ nu au nicio treabă cu drumurile! Şi cum să fie altfel, când la începutul lunii s-a rupt o porţiune din DN 73D, în zona Mioarele-Boteni, împiedicându-se traficul între Câmpulung şi Mioveni, iar acum s-a accentuat riscul pe DJ 735 între Bughea de Sus şi Albeştii de Muscel. În ambele cazuri situaţia degradărilor a fost sesizată de ani de zile, dar fără niciun rezultat.
Problema e veche de un deceniu, dar probleme mai mari au fost în toamna lui 2015 pe DJ 735, chiar la intrarea în Albeştii de Muscel. Atunci, cei de la Drumuri Judeţene au spus că în primăvara lui 2016 se va remedia situaţia, însă a fost doar o amăgire. Anul trecut au fost iar probleme, la faţa locului s-au bulucit prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean şi senatorul Gheorghe Marin, dar tot fără niciun rezultat. Acum, mai ales că vara a fost ploioasă în iulie, drumul s-a degradat şi mai mult şi este posibil ca legătura între Bughea de Sus şi Albeştii de Muscel, plus Cândeşti, să fie ruptă.
Drumul se rupe, pământul alunecă, iar casele sunt şi ele afectate. Au apărut şi alte promisiuni, iar între timp stă şi aşteaptă rezolvare însuşi tatăl primarului din Albeşti, casa meşterului Gelu Manta fiind situată chiar lângă zona afectată.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii