Web Analytics

După condamnare, Pendiuc a demisionat din postul de consilier al primarului din Rm. Vâlcea

de | 14.06.2019 08:33 | Actualitate

După condamnarea definitivă la doi ani cu suspendare pentru o asfaltare ilegală, fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, și-a dat demisia din funcția de consilier al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.
Gutău i-a adresat o „scrisoare de mulţumire publică” în care spune că „pedeapsa primită de domnul Tudor Pendiuc este mult disproporţionată faţă de faptele astfel sancţionate”.
Edilul vâlcean consideră că fostul său omolog „nu şi-a făcut decât datoria ca primar şi a intervenit în modernizarea unei zone care avea urgentă nevoie de investiţii”.

Iată cum îi mulțumește primarul din Râmnicu Vâlcea lui Tudor pendiuc: „Domnul Tudor Pendiuc a fost motorul unor iniţiative complexe, care au implicat deopotrivă trudă şi inteligenţă, muncă de birou, dar şi nenumărate drumuri făcute la ministere şi agenţii ale statului”.

Mircia Gutău amintește și câteva dintre proiectele pentru care îi mulțumește lui Pendiuc, printre care transferul unei fostei unităţi militare, de la Vlădeşti – Vâlcea, în patrimoniul municipiului sau obţinerea unei finanţări pentru manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri, de anul trecut, de la Ministerul Culturii.

„Sunt convins că domnul Tudor Pendiuc are în faţă un viitor profesional deosebit şi că orice firmă va fi norocoasă să îl aibă drept consultant. Eu îi urez mult succes în tot ceea ce va alege să facă pe mai departe!”, a încheiat edilul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Amintim că Tudor Pendiuc a fost găsit vinovat de magistraţii Curţii de Apel Piteşti în dosarul privind asfaltarea ilegală a unui drum către vila fostei sale secretare. După aflarea veştii privind condamnarea sa definitivă, Tudor Pendiuc şi-a dat demisia din funcţia de consilier personal „pentru a nu aduce prejudicii de imagine Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea” chiar dacă „nu există o interdicţie privind exercitarea unor astfel de atribuţii”, după cum arată fostulsău angajator, Mircia Gutău.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii