Web Analytics

„După apariţia articolului din Jurnalul de Argeş, toată conducerea firmei fumează în curte, şi nu la birou”

de | 2.08.2017 15:20 | Actualitate

5 LauraDragomir# Reacţii la articolul privind neregulile de la call-centerul Comdata Service # Mai mulți sindicaliști au lansat în ediția precedentă a Jurnalului de Argeș acuze la adresa Comdata Service, inclusiv aceea potrivit căreia unii directori ar încălca legislația privind fumatul în spații publice

Sindicaliștii unuia dintre cei mai mari angajatori din Pitești, Comdata Service, firmă cu asociaţi italieni care prestează servicii pentru TELECOM Italia, au câștigat o mică bătălie din războiul cu șefii, război dus pe salarii, sâmbete lucrate și remunerate derizoriu, condiții de muncă proaste, tensiuni și sfidări.

Printre acuzațiile lansate de sindicaliști la adresa conducerii companiei în precedenta ediție a ziarului nostru s-a numărat și cea potrivit căreia unii directori ar încălca legislația privind fumatul în spații publice. „Avem dovezi și vrem să facem plângere la Poliție și ISU, pentru că ei se consideră mai presus de lege. În condițiile în care toți operatorii sunt obligați să coboare în curte dacă vor să fumeze, ei fumează în încăpere, de față cu noi. Avem filmarea când unul dintre șefi, Laura Dragomir, fumează efectiv în fața noastră”, spunea, în urmă cu o săptămână, Tiberiu Pielmuș, liderul sindicatului Comdata Sevice, sindicat care numără peste 200 de membri.

„Ajutorul presei întotdeauna are efecte”

Laura Dragomir, managerul punctului de lucru pe care COMDATA Service îl are la Pitești (punct care funcționează în Clădirea Business Forum și în care muncesc peste 400 de oameni) a negat atunci respectivele acuzații, deși sindicaliștii le argumentaseră cu fotografii.
Cert este că, una peste alta, semnalele de alarmă ale angajaților care s-au simțit sfidați de atitudinea conducerii au avut ecou.
„După apariţia articolului, toată conducerea firmei iese în curte la fumat. Angajaţii au rămas uimiţi… au văzut că se poate, sper să le mai dăm dovezi că nimeni nu e mai presus de lege. Ajutorul presei întotdeauna are efecte”, a transmis Tiberiu Pielmuş ziarului nostru.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii