Dumitrașcu și antrenorii Prepeliță și Ianovschi, în etapa ideală a etapei a 13-a din Liga I

de | 26.10.2021 17:50 | Actualitate, Home, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 13-a din Liga I. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și un fotbalist de la FC Argeş. Este vorba de mijlocașul Denis Dumitrașcu care a avut o evoluție bună în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu FC Voluntari, câștigată de alb-violeți cu 2-0. Antrenorul etapei a fost desemnat cuplul Prepeliță-Ianovschi.

 

Citește și IPJ Argeș: Restricțiile ce trebuie respectate în contextul epidemiologic actual

 

Denis Dumitrașcu în vârstă de 26 de ani a fost introdus pe teren în repriza secundă și a înscris primul gol al argeşenilor, deschizându-le drumul spre o nouă victorie.

Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi sunt antrenorii piteşteni care s-au impus la Voluntari şi au ajuns la șapte meciuri la rând fără înfrângere. Ambele goluri au fost marcate de jucători trimişi în teren pe durata partidei.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...