Duminică plină de incendii la vegetația uscată în Argeș

de | 25.03.2019 10:57 | Actualitate

 

În ziua de 24.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la peste 15 incendii de vegetație uscată și mărăciniș izbucnite în localitățile Ștefănești, Merișani, Albota, Călinești, Drăganu, Moșoaia, Vlădești, Stoenești, Stolnici, Călinești, Priboieni, Topoloveni și Băiculești.

Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În urma acestor incendii, au fost afectate aproximativ 48 de ha de vegetație uscată și litieră de pădure.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în municipiul Curtea de Argeș, b-dul Basarabilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe de tip P+1+M. Au ars materiale textile și mobilierul din bucătărie.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Buzoești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii