Web Analytics
scris joi, 14.09.2023

Duminică, la Mioveni, restricții auto pe bulevardul Dacia. Drum deschis pietonilor și bicicliștilor

Duminică, 17 septembrie, între orele 11-21, circulația rutieră va fi suspendată pe sectorul central al bulevardului Dacia din Mioveni, cuprins între intersecția cu strada 7 septembrie 1485 și intersecția cu strada Hanul Roșu, iar șoferii vor fi redirecționați pe rute ocolitoare.

Duminică, la Mioveni, restricții auto pe bulevardul Dacia. Drum deschis pietonilor și bicicliștilor

Citește și: Începe demolarea stadionului „Nicolae Dobrin”. Lucrarea va dura 6 luni

Sunt câteva motive. Potrivit Primăriei Mioveni, începând cu ora 11.00, pe sectorul respectiv se vor desfășura concursuri de biciclete, trotinete și mașinuțe, iar participanții vor fi premiați de organizatori.

De asemenea, între orele 11-13, în centrul civic al orașului Mioveni vor avea loc activități de educație rutieră, iar poliţiştii le vor prezenta trecătorilor laboratorul mobil de educație rutieră, din cadrul Serviciului Rutier.

Toate aceste acțiuni se vor derula în contextul în care orașul Mioveni participă și anul acesta la programul Săptămâna Europeană a Mobilității (16-22 septembrie), o inițiativă a Comisiei Europene menită să atragă atenția asupra importanței trecerii de la deplasarea cu mașina personală la un mod de deplasare mai prietenoasă cu mediul, cu transportul public, cu bicicleta sau pietonală – după cum se arată într-un comunicat de presă al Primăriei orașului.

Tema aleasă pentru acest an este „Save energy”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *