DTO Rally Team începe sezonul 2022 de raliuri în acest weekend! 

de | 16.03.2022 09:37 | Actualitate, Home, Sport

DTO Rally Team dă starul sezonului de competiţii de raliuri din 2022 în acest sfârşit de săptămână! Echipa va fi reprezentată de două echipaje la Rebenland Rallye, eveniment ce se va desfăşura pe parcursul a două zile de concurs, între 18 și 19 martie a.c.. Competiția programează 165 de kilometri cronometrați pe 16 probe de asfalt din sudul Austriei, în apropiere de Graz.

Citeşte şi: Înscrierile persoanelor juridice în Programul Rabla Clasic vor fi reluate

Cristi Dolofan împreună cu Traian Pavel vor concura pe Citroen-ul C3 Rally2, în timp ce Eugen Cărăgui și Robert Fus se aliniază la start la bordul Peugeot-ului 208 T16 R5. Cele două echipaje DTO Rally Team au decis să dea startul sezonului din anul 2022 în Austria, la o competiție internațională, deoarece nu vor fi prezente la prima etapă din România, Raliul Maramureșului. Cu această ocazie, echipa și-a prezentat noul design al mașinilor de concurs, livery care va fi folosit la toate participările din acest an competițional.

Citeşte şi: Echipa de handbal a Mioveniului joacă meciul de acasă din următoarea etapă la Pitești

Echipajele DTO Rally Team sunt susținute de partenerii: Dolo Trans Olimp, Ion Moș, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen și DS Automobile, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants, HidroGaz, Eurial și Placări Faine Grup.

Acest articol este despre: competitie,cristi dolofan,dto,raliuri,sezon,team

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole