Web Analytics

Drumul Național 73D (Davidești – Suslănești) va fi reabilitat. Alina Gorghiu: “Îmi e rușine că avem așa drumuri”

de | 4.10.2022 19:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Alina Gorghiu a făcut toate demersurile în așa fel încât un important drum național, DN73D (Davidești – Suslănești), să intre în reabilitare.

„Mă întorceam de la Rucăr, pe DN 73D, și credeți-mă că îmi era rușine că avem așa drumuri. Așa că l-am sunat pe domnul Pistol și i-am expus problema”, a precizat Alina Gorghiu la dezbaterea “Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”

Citește și: Sala de sport din comuna Albota este în construcție

În acest context, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol a anunțat în cadrul forumului că DN73D va fi reabilitat. „Cele două porțiuni privind reabilitarea sunt pe DN 73D (Davidești – Suslănești), una la km 40+100 și alta la Km 46+200. Documentațiile pentru achiziție și expertize tehnice sunt acum la Achiziții. Drumul necesită consolidare deoarece în aceste zone se produc tasări din cauza infiltrațiilor de apa în corpul drumului”, a precizat directorul CNAIR. Conform acestuia, până la jumătatea anului viitor contractul pentru reabilitarea DN73D va fi semnat, urmând ca lucrările să fie demarate cu prioritate.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *