Web Analytics
scris miercuri, 23.05.2018

Drapelul românesc arborat de pe prima poziţie la Hungarian Kickboxing World Cup

13 CoceanÎn kickboxing este ca în viață. Pierzi sau câștigi, mergi mai departe. Organizatorii celei de-a 24-a ediții a Hungarian Kickboxing World Cup i-au pregătit o surpriză piteșteanului Marius Cocean și au programat toate cele 8 meciuri într-o singură zi. După șapte ore continue de luptă (de la ora 16.00 până la ora 22.00) managerul de la Aleph Kick Boxing Pitești, Marius Cocean, a obținut 3 KO și 3 medalii!

Drapelul românesc arborat de pe prima poziţie la Hungarian Kickboxing World Cup

„La competiție au participat 37 de țări, 247 de cluburi participante, cu 2.473 de sportivi care au luat parte la acest eveniment sportiv care mi-a adăugat în palmares: Locul I Light Contact, cu trei meciuri câștigate, unul diferență la puncte în fața adversarului din Bosnia, unul prin KO (Ucraina) și unul din superioritate tehnică (Ungaria), și Locul al II-lea Kick Light, din două meciuri câștigate (unul prin KO, iar celălalt meci a fost pierdut la 1 punct diferență în fața adversarului ungur). De asemenea, am mai câștigat o medalie de bronz la Pointfighting, după alte două meciuri (unul câștigat și unul pierdut). Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut prin mesaje de încurajare și colegilor de antrenament! Acasă vom pregăti CN kickboxing Kick Light și Cupa României la K1. Sâmbătă, pe 26 mai, vă așteptăm la Sala Sporturilor!”, a spus Marius Cocean pe o rețea de socializare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...