Web Analytics

Dragnea: ”Guvernul nu are de ce să demisioneze”

de | 6.02.2017 11:42 | Actualitate

dragnea guvernPreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, după întâlnirea cu grupurile parlamentare PSD reunite, că parlamentarii social-democraţi susţin în continuare guvernul Grindeanu şi că Executivul nu are de ce să demisioneze, informează Mediafax.

”Am avut o întâlnire cu grupurile reunite, era firesc, grupurile reunite şi-au exprimat fără echivoc susţinerea în continuare pentru Guvernul Grindeanu. (…) Au avut intervenţii câţiva colegi care şi-au exprimat susţinerea totală pentru continuarea guvernării, ceea ce era important şi pentru premier să afle”, a spus Dragnea.

”O să vedem ce se întâmplă în zilele următoare, guvernul nu are de ce să demisioneze”, a adăugat Dragnea, întrebat cum vor fi gestionate protestele din stradă, dacă vor continua.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni că, în opinia sa, trebuie declanşată o dezbatere pe tema Codurilor penale sub egida Academiei Române, la care să participe asociaţiile magistraţilor, barourile, experţi de la Consiliul Europei, înainte de a se iniţia proiecte de modificare în Parlament.

”Faptul că atât de multe articole din Codul penal au fost declarate neconstituţionale de Curtea Constituţională pe mine mă face să cred că pe marginea acestor două conduri penale trebuie să înceapă o analiză serioasă, poate sub egida Academiei, la care să participe asociaţiile magistraţilor, barourile de avocaţi, experţi de la Consiliul Europei care am înţeles că şi-au şi exprimat disponibiltiatea, pentru că mulţi încep să îşi pună problema dacă aceste coduri în întregul lor sunt în regulă”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că dacă protestele continuă şi după retragerea OUG pe Justiţie atunci asistăm ”la altceva”, respectiv la un protest ”politic” desfăşurat după alegeri corecte, ceea ce face să crească nervozitatea în rândul membrilor PSD.

Întrebat ce va face dacă protestele continuă, Dragnea a răspuns: ”Eu în continuare fac apel la calm. Ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat. Aseară, un grup de oameni nemulţumiţi s-au strâns la Palatul Cotroceni şi teama mea e că acolo va fi un bulgăre de zăpadă”.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii