Web Analytics
scris vineri, 13.01.2023

Drăganu: Reținut pentru furt de produs petrolier

În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat în trafic, pe raza comunei Drăganu, un bărbat de 33 de ani, din Băbana, care conducea o autoutilitară cu care transporta cantitatea de aproximativ 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat.

Drăganu: Reținut pentru furt de produs petrolier

În continuare, au fost efectuate verificări cu privire la proveniența acestuia, de către polițiștii din cadrul compartimentului specializat al Serviciului de Ordine Publică Argeș, împrejurare în care a fost identificată o instalație artizanală, utilizată pentru sustragerea de produs petrolier dintr-o conductă de transport produse petroliere, de pe raza comunei Drăganu.

Citește și ISU Argeș: Recomandări în cazul unei explozii neurmată de incendiu

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 229 din Codul Penal, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Autoutilitara și produsul petrolier au fost indisponibilizate pentru cercetări.

Prejudiciul stabilit în urma sustragerii cantității de produs petrolier este de 15.800 de lei. În ziua de 12 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *