Web Analytics

Dracula devine rocker şi motociclist la „Poenari Archangels Fest”

de | 15.07.2021 13:03 | Cultură, Actualitate

# Două seri de concerte la Corbeni, pe 23 și 24 iulie, plus o superparadă moto pe Transfăgărășan

Motocicliștii de la „Archangels MC Romania” recidivează și pun în scenă un nou eveniment pentru rockeri și nu numai, după cel devenit deja de tradiție, din Topoloveni, organizat în fiecare an la jumătatea lunii septembrie.
De data asta, e vorba de „Poenari Archangels Fest 2021”, care va avea loc pe 23 și 24 iulie, în ținutul lui Vlad Țepeș, cu spectacole în localitatea Corbeni, dar și pe Transfăgărășan, unul dintre cele mai cunoscute și frumoase drumuri din lume.

Locația se află pe „o pajiște la buza râului Argeș, înconjurată de brazi și sălbaticie”, după cum o descriu organizatorii evenimentului. Vor fi două seri de concerte, concursuri moto, o paradă senzațională pe Transfăgărășan, clasicele licori magice ale arhanghelilor, dar și mâncărurile preferate ale lui Țepeș Vodă. Vor urca pe scenă trupe numai una și una, precum „Compact”, „Trooper”, Grinder, Dan Helciug și „Spitalul de Urgență”, „The Rock Tribute AC/DC”, plus veteranul Paul Ciuci&Compact, dar și formații mai tinere și de viitor precum puștii minune de la ”Sons of Evil”, o formație alcătuită exclusiv din piteșteni.

Biletele se găsesc pe IaBilet.ro sau la fața locului, în limita stocului disponibil. La eveniment vor putea participa maximum 2.500 de persoane, iar copiii sub 12 ani au gratuitate. Mai multe informații despre regulamentul de participare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului “Poenari Archangels Fest”, organizat în parteneriat cu Primăria Corbeni și Consiliul Județean Argeș. Jurnalul de Argeș este partener media al acestui eveniment.

Citește și Aşa ceva mai rar! Din cei 600 de ani ai Topoloveniului, în 30 a fost primar Gigel Boţârcă

Citește și S-a încheiat a VI-a ediţie a Topoloveni Summer Tour / Peste 600 de bikeri au pedalat pe dealurile din Topoloveni

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii