Web Analytics

Dr. Viorel Pătraşcu îşi lansează sâmbătă o nouă carte de călătorii. „Îmi doresc foarte mult să ajung în America Latină”

de | 24.01.2023 12:24 | Actualitate, Cultură, Home

Sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 12, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din Piteşti, medicul scriitor Viorel Pătraşcu îşi va lansa a opta carte cu impresii de călătorie, intitulată “Costa Rica – De la San José la Oceanul Pacific“, apărută în condiţii grafice de excepţie la Editura „Paralela 45”.

Citeşte şi: Medicul Viorel Pătraşcu are, de 38 de ani, o boală fără leac: „Am călătorit în peste 40 de ţări de pe patru continente”

Volumul începe şi se termină cu două capitole în care fac referire la destinaţii cu totul speciale pentru sufletul meu: Costa Rica şi Insula Gran Canaria, din Arhipelagul Canare.

Am călătorit, aşa cum am mai spus, în 40 de ţări de pe patru continente. Îmi doresc foarte mult să ajung în America Latină: în Peru, Venezuela, Argentina, Brazilia şi Ecuador. Am avut timp de trei ani o colegă de specializare, în Dermatologie, pe Sonia Alarcon, care, la un moment dat, a ajuns ministru al Sănătăţii în această mică şi frumoasă ţară numită Ecuador” – ne-a spus marţi, la o cafea, dr. Viorel Pătraşcu.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *