Dr. Luminiţa Paul: „Cineva îşi doreşte schimbare la Ambulanţă. Schimbarea şefilor, bucuria proştilor!”

de | 29.06.2014 13:08 | Actualitate

# Dosarul mitei de la Ambulanţă, reclamaţie cu dedicaţie? # Chiar dacă s-a vorbit că în această săptămână ar fi chemată la eventuale audieri comisia de expertiză din cadrul Serviciului de Ambulanță, managerul Luminița Paul consideră că toate aceste scandaluri vehiculate sunt nefondate fiind legate de schimbarea sa din funcția de conducere.
Dosarul mitei de la Serviciul de Ambulanță Argeș este departe de a fi soluționat, iar cercetările rămân pentru moment în stand-by. În urma unei reclamații făcute către DNA Pitești, procurorii au cerut toate documentele referitoarele la concursurile organizate în perioada 2012-2014 pentru ocuparea postului de șofer. Documentația a fost trimisă cu lux de amănunte pentru fiecare concurs în parte,  iar până în acest moment, niciun angajat de la SJA Argeș nu a fost chemat la audieri.

„Nu s-a întâmplat nimic. Nu a fost nimeni chemat la audieri. Noi am dat copii xerox după toate documentele în ordine cronologică de la fiecare concurs. Documentele spun mai mult decât pot eu să povestesc în fața anchetatorilor. E foarte bine explicat în acele hârtii. Dacă pe viitor se va găsi ceva în neregulă, vor fi chemate persoanele implicate în acea cauză, dar până în acest moment nu există nimic în neregulă”, a precizat managerul instituției, dr. Luminița Paul.

La Serviciul de Ambulanță nu există comisii de expertiză

Chiar dacă s-a vorbit că în această săptămână ar fi chemați la eventuale audieri comisia de expertiză de la Serviciul de Ambulanță, managerul instituției consideră că scandalurile vehiculate în ultimul timp sunt legate doar de schimbarea sa din funcția de conducere. „În cadrul SJA Argeș, nu există nicio comisie de expertiză. Eu cred că toate aceste lucruri sunt legate de schimbarea mea. Oricine este liber să facă ceea ce dorește, eu sunt un om tehnic, îmi fac datoria până la capăt și răspund pentru ceea ce fac. Să vină de mâine să mă schimbe, că am loc și de medic și știu să mă descurc. După mine, cine e bun să conducă, e bun și lângă pacient. E evident că cineva vrea să creeze o stare de tensiune la SJA. Chiar și domnul primar Pendiuc a spus la un moment dat că la Serviciul de Ambulanță nu e liniște. Nu știu de ce a zis lucrul acesta! În ambulanță niciodată nu poate să fie liniște pentru că e serviciu activ! Accept și varianta de plecare, dar să fie făcută elegant, nu prin mizerii și minciuni. Cineva își dorește schimbare la Ambulanță. Schimbarea șefilor, bucuria proștilor!” a mai precizat dr. Luminița Paul.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii