Web Analytics

Douăzeci de magistraţi numiţi pe posturi în Argeş

de | 17.04.2024 16:02 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Săptămâna trecută au fost numiți pe posturi nu mai puțin de 462 de magistrați, la nivelul întregii țări. Instanțelor de judecată le-au fost completate schemele de personal cu 296 de judecători, iar la parchete au ajuns 166 de procurori. Iar douăzeci de noi magistrați au ajuns în Argeș.
Au fost numiți pe posturi 17 judecători. Șase au ajuns la Judecătoria Câmpulung, cinci la instanța similară din Pitești și câte doi au ocupat posturi la judecătoriile Costești, Curtea de Argeș și Topoloveni. În plus, la parchete au ajuns trei procurori, doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și unul la Topoloveni.

În privința instanțelor de judecată din Argeș, situația posturilor de judecător la data de 1 martie 2024 releva faptul că Judecătoria Costești nu avea ocupat niciunul dintre cele șase posturi prevăzute în schemă. La Topoloveni, de asemenea, lipseau cinci judecători dintr-un total de șase, Judecătoria Pitești avea 11 posturi libere.
Pe de altă parte, la începutul lunii martie a acestui an, în Argeș erau vacante nouă posturi de conducere la nivelul parchetelor de pe lângă instanțele judecătorești plus 13 posturi de execuție. Situații deosebite erau la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, acesta funcționând doar cu un procuror, și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, acolo unde lipseau nouă magistrați.
C.I.B.

Citește și Acuzații grave la adresa Codruței Kovesi: „A preluat dosarul cu vaccinurile ca să îl îngroape”

Citește și Producător de vaccinuri anti-Covid, chemat în instanță să dea explicații despre cazurile de tromboză apărute după vaccinare

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *