Web Analytics
scris miercuri, 14.06.2023

Două zile de folk și rock pe Plaja Veche din Budeasa

Trupe una și una, între 16 – 17 iunie, pe malul lacului Budeasa, la mult-așteptatul festival de rock și folk. Primarul Nicolae Rachieru, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu și Mihai Capet, organizator al Budeasa Festival și al Stonebird Festival, au susținut o conferință de presă pe Plaja Veche din Budeasa, miercuri, 14 iunie.

Două zile de folk și rock pe Plaja Veche din Budeasa

„Scopul meu este ca Budeasa să fie pe harta țării, nu doar a județului Argeș. Mulțumesc colaboratorilor și Consiliului Județean pentru că sprijină nu doar Budeasa, ci și județul Argeș să promoveze un astfel de eveniment. Sper să fie de tradiție, să fie un succes și chiar să punem Budeasa și județul Argeș pe harta țării prin festival”, a spus primarul Nicolae Rachieru.

Festivalul începe vineri, 16 iunie, cu Claudia Șerdan și Marius Keseri, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Ducu Bertzi, Antract și Vama. După miezul nopții începe After party cu Gili Barbu, foc de tabără și cântece la chitară. Sâmbătă, distracția continuă cu Cristi Dumitraşcu (care va fi și prezentator) și Planul B, Mircea Baniciu & Band, Dan Helciug – My Queen Tribute, Lupii lui Alex Calancea și seara va fi încheiată cu trupa Cargo și After party cu Ovidiu Niculescu.

Consiliul Județean Argeș a finanțat festivalul cu 45.000 lei. „Consiliul Județean nu poate decât să se bucure că Argeșul se mai îmbogățește cu un eveniment care tinde să devină tradiție”, a spus vicele Dumitru Bughiu, care a lăudat decorul „absolut mirific și potrivit pentru astfel de evenimente”.

Citește și Spectacol folcloric la Pitești: „Ia, tezaur românesc”, la Filarmonică

Organizatorii au pus la dispoziție zonă pentru camping și parcare. Participanții care stau în apropiere, în Pitești, sunt rugați să vină fără mașină, pentru a fi evitată aglomerația. Zona de parcare este pe partea dreaptă spre Pitești, în zona școlii și a sălii de sport sau în curtea Complexului Național Sportiv de la Baza Nautică.

Bilete se găsesc pe ambilet.ro. Cetățenii comunei Budeasa au acces gratuit pe baza cărții de identitate. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arges și Primăria comunei Budeasa.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *