Web Analytics

Două persoane din Buzoești au fost amendate pentru nerespectarea măsurii carantinei

de | 28.07.2021 17:28 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 19 acţiuni punctuale (dintre care 17 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 816 persoane, precum și 93 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost verificate 86 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Piteștean reținut de polițiști după ce a șantajat doi minori

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 8 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 de lei, după cum urmează:

-6 sancţiuni cu avertisment, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-două sancţiuni, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au depistat un bărbat de 37 și o femeie de 22 de ani, ambii din Buzoești, care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu. Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii