Web Analytics

Două investigații din Jurnalul de Argeș fac valuri în presa centrală

de | 27.12.2018 13:20 | Actualitate

Mai multe investigații ale Jurnalului de Argeș au fost preluate, în ultima perioadă, de site-uri și publicații naționale.

Este vorba de cazul argeșencei Amalia Dumitrașcu, fosta contabilă care a fraudat 1 milion de dolari de la Spitalul Județean Argeș, subiect apărut și pe site-urile Adevărul.ro și Digi24.ro. Fosta contabilă a Spitalului Județean Argeș este acuzată de procurorii DIICOT că a delapidat peste 3,9 milioane de lei (aproximativ 1 milion de dolari) din fondurile Spitalului Județean Argeș, în decurs de patru ani și jumătate, în perioada 2012 și 2017. În articole apare și schema fraudei.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/schema-prin-care-opera-contabila-acuzata-ca-a-furat-1-milion-de-dolari-de-la-spitalul-judetean-arges-1055498

Un alt subiect apărut în Jurnalul de Argeș, despre care a scris și site-ul G4Media.ro, prezintă situația podului Râul Doamnei din Pitești, un pod modernizat cu bani europeni, dar care necesită reparații de 1,3 milioane lei la doar patru ani de la inaugurare. Primăria Pitești dă vina pe constructor, pe care-l amenință că îl acționează în judecată dacă nu repară podul din bugetul propriu. Constructorul invocă proasta întreținere a podului de către autoritățile locale, dar și faptul că nu a fost proiectat pentru a rezista la traficul din zonă.

https://www.g4media.ro/un-pod-din-pitesti-modernizat-cu-bani-europeni-necesita-reparatii-de-13-milioane-lei-la-doar-patru-ani-de-la-inaugurare.html

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii