Web Analytics

Două incendii la Mioveni, în week-end

de | 28.05.2017 10:04 | Actualitate

incendiu dobresti 1

Două incendii au avut loc în oraşul Mioveni, în acest sfârşit de săptămână, un microbuz şi un bar din localitate luând foc.


În seara zilei de 27 mai, podul unui bar din Mioveni, situat pe strada Ion Pillat, a luat foc din cauza unui cablu electric izolat necorespunzător. Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit pentru stingerea incendiului. Pompierii au luat măsura evacuării celor 15 persoane aflate pe terasa localului. În incendiu au ars o grindă din lemn şi un cablu electric.
Şi în cursul zilei de sâmbătă, a izbucnit un incendiu într-un microbuz care circula în oraşul Mioveni. În mijlocul de transport se aflau cinci călători şi şoferul, care s-au autoevacuat. O autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit în microbuz. Pompierii au deconectat bornele bateriei şi au balizat zona. În incendiu a ars izolaţia din plastic a patru conductori electrici. Potrivit pompierilor, sursa probabilă a fost un scurtcircuit cauzat de un cablu electric defect.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii