Două femei din Argeș și alte trei, prinse la furat într-un supermarket din Craiova

de | 2.07.2021 12:23 | Actualitate, Home

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat joi, 1 iunie, cinci femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, bănuite de comiterea infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

Joi, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie, de 49 ani, angajată a unui supermarket din Craiova, despre faptul că mai multe persoane au încercat să sustragă produse din incinta magazinului.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cinci femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, stabilindu-se faptul că persoanele în cauză ar fi ascuns sub îmbrăcăminte şi în genţile pe care le aveau asupra lor mai multe produse alimentare și nealimentare, cu intenţia de a le sustrage. Ele le-au abandonat în momentul în care au fost surprinse de angajații socității.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 800 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. Două dintre femei sunt și Argeș, una din Bucuresti, una din Vâlcea și una din Brașov.

Acest articol este despre: arges,,craiova,femei,furt,supermarket

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus
Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de...

Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei
Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează lucrări de reamenajare la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Victoriei pentru a mări suprafața spațiului verde. Citește și:Simona Bucura-Oprescu: „De pe Dealul Sasului pot fi...

345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș
345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 5,83 (ieri 5,49) -persoane internate la ATI: 23 (ieri 23) -persoane internate...