Web Analytics

Două femei din Argeș și alte trei, prinse la furat într-un supermarket din Craiova

de | 2.07.2021 12:23 | Actualitate

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat joi, 1 iunie, cinci femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, bănuite de comiterea infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

Joi, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie, de 49 ani, angajată a unui supermarket din Craiova, despre faptul că mai multe persoane au încercat să sustragă produse din incinta magazinului.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cinci femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, stabilindu-se faptul că persoanele în cauză ar fi ascuns sub îmbrăcăminte şi în genţile pe care le aveau asupra lor mai multe produse alimentare și nealimentare, cu intenţia de a le sustrage. Ele le-au abandonat în momentul în care au fost surprinse de angajații socității.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 800 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. Două dintre femei sunt și Argeș, una din Bucuresti, una din Vâlcea și una din Brașov.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii