Web Analytics

Două accidente rutiere cu victime în Pitești

de | 30.01.2019 13:22 | Actualitate

 

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 38 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Maternității, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului au rezultat două victime, cei doi șoferi.

 

Astfel, un bărbat de 46 de ani s-a ales cu traumatism la nivelul capului și a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat la spital. De asemenea, un bărbat de 54 de ani s-a ales cu atac de panică, dar a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

 

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, b-dul I.C. Brătianu, la un accident rutier produs între trei autoturisme. Cei trei șoferi au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii