Web Analytics
scris marți, 29.08.2023

Dosarul bărbatului care a pipăit o fetiță și cel al unui bărbat care a savârșit infracțiunea de act sexual cu o minoră au ajuns la Parchet

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Dosarul bărbatului care a pipăit o fetiță și cel al unui bărbat care a savârșit infracțiunea de act sexual cu o minoră  au ajuns la Parchet

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 iulie a.c., în timp ce se afla într-un loc public de pe raza municipiului Pitești, un bărbat de 44 de ani, ar fi pipăit în zonele intime o minoră.

În scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat pe bărbatul în cauză, de 44 de ani, din Pitești, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Citește și Educatoare din Pitești, trei ani de închisoare cu suspendare după ce a strâns de gât o fetiță

Tot Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor,

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 12 septembrie 2022, un tânăr de 23 de ani, din Ștefănești, ar fi întreținut un raport sexual consimțit cu o minoră de 15 ani, cunoscând în prealabil vârsta acesteia.

Ambele dosare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *