Web Analytics
scris marți, 03.09.2024

Dosarul 2 Mai: Avocații lui Vlad Pascu afirmă că tinerii uciși pe trecerea de pietoni erau beți

Avocații lui Vlad Pascu aduc acuzații controversate, susținând că tinerii care și-au pierdut viața în accidentul din stațiunea 2 Mai ar fi consumat alcool în cantități semnificative înainte de tragedie. 

Conform acestora, raportul de necropsie al victimelor ar evidenția prezența unor niveluri ridicate de alcool în sânge și urină, cu valori între 0,7 și 1 la mie. Apărarea sugerează că aceste informații ar trebui să fie luate în considerare ca o circumstanță în evaluarea infracțiunii și au invocat aceste aspecte în contextul solicitării de înlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Dosarul 2 Mai: Avocații lui Vlad Pascu afirmă că tinerii uciși pe trecerea de pietoni erau beți

„În corpul persoanelor decedate s-a găsit alcool în sânge și în urină, cantități destul de mari în sensul de 0,7 spre 1 la mie. Cred că acest element pe care îl regăsim în raportul de necropsie, care este probă în dosarul penal, ar trebui analizat strict ca circumstanță de comitere a infracțiunii, cum ne spune de altfel textul legal pe care îl invocăm la momentul înlocuirii arestului preventiv cu cel la domiciliu”, spune unul dintre avocații familiei Pascu.

Citește și: Amintirea unui înger printre oameni: Doctorul Alexandru Pesamosca. A operat peste 50.000 de copii

În paralel, Vlad Pascu a obținut aprobarea din partea judecătorilor pentru a fi transferat la un spital din Constanța, unde va fi supus unor investigații medicale. Avocații au argumentat că Pascu necesită consultații de specialitate pentru probleme clinice congenitale, în special la inimă și rinichi. Procedura de internare va avea loc după următorul termen de judecată pe fond, programat pentru 20 septembrie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...