Web Analytics

Dosare penale pentru doi argeșeni care au condus sub influența alcoolului

de | 7.12.2017 13:45 | Actualitate

politieRutieraDoi bărbați din Argeș s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au depistat, miercuri, pe P.A., de 22 de ani, din comuna Dârmăneşti, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 336 din Codul Penal.
Un alt bărbat, T.G., de 50 de ani, tot din comuna Dârmăneşti, a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe care le-au realizat, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au constatat numeroase abateri. Polițiștii au aplicat 118 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.435 de lei. Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii