Web Analytics

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian

de | 8.11.2021 16:32 | Actualitate, Politica si Administratie

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

CITEȘTE ȘI: Cetatea Poienari – închisă turiștilor pentru demararea lucrărilor de conservare și reabilitare

Procurorii cercetează modul în care artistul a murit la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la o clinică privată pentru tratament post-Covid. ”La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, transmite Parchetul, luni, într-un comunicat de presă.Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că marţi ar urma să fie citaţi pentru audieri angajaţii clinicii.  

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. O nouă trecere de pietoni pe strada Bibescu Vodă!

Poliţiştii şi procurorul de caz au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. Familia nu se poate opune acestei decizii. ”Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost informaţi de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală.
În urma informării, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii