Web Analytics
scris marți, 12.01.2021

Dosar penal pentru argeșeanul care a intrat cu o mașină neînmatriculată într-un tractor

La finalul anului 2020, în noaptea de 27 spre 28 decembrie, un argeșean de 35 de ani a intrat cu mașina neînmatriculată într-un tractor parcat în afara drumului, în comuna Hârtiești. Bărbatul, care nu avea permis și consumase alcool, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, întrucât a fost rănit ușor.

Dosar penal pentru argeșeanul care a intrat cu o mașină neînmatriculată într-un tractor

Citește și Pitești: Societate comercială amendată pentru fumat în spațiu închis

Zilele acestea, polițiștii din Câmpulung au finalizat cercetările în acest dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, sub influența alcoolului, a unui autoturism neînmatriculat, cu număr fals și vătămare corporală din culpă, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de trimitere în judecată.

„Din cercetări s-a stabilit că bărbatul, care a fost rănit uşor în urma evenimentului rutier, nu poseda permis de conducere, iar valoarea alcoolemiei în sânge a fost mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge. Totodată autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat şi avea aplicate plăcuţe cu numere emise pentru alt autovehicul”, a transmis IPJ Argeș.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită