Web Analytics

Dosar penal după ce mai mulţi angajaţi ai Arhiepiscopiei Argeşului au fost prinşi tăind ilegal sute de arbori

de | 11.01.2020 11:03 | Actualitate

Poliţia Curtea de Argeş a deschis un dosar penal după ce mai mulţi angajaţi ai Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului au fost prinşi vineri 10 ianuarie tăind ilegal sute de arbori tineri şi nemarcaţi în zona Busaga din oraş. Mai mulţi cetăţeni au sesizat autorităţile,  iar la faţa locului au sosit trei echipaje ale Poliţiei Curtea de Argeş. Prinşi în flagrant, angajaţii de la Arhiepiscopie au abandonat lemnele tăiate, drujbele şi cele două tractoare cu care veniseră.

„A fost deschis dosar penal în cauză, iar în perioada următoare va fi calculată valoarea materialului lemnos tăiat pentru a se stabili prejudiciul. Au fost tăiaţi mulţi arbori şi fiecare dintre arborii tăiaţi are maximum 30 de centimetri în diametru”, au declarat pentru Jurnalul de Argeş reprezentanţii Poliţiei Argeş.

 

Foto: Ziarul Profit

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Prinşi în flagrant, angajaţii de la Arhiepiscopie au abandonat lemnele tăiate, drujbele şi cele două tractoare cu care veniseră.”
    … Cum se vede treaba, se adeveste „Scriputara – multe si necunoscute sunt caile Domnului !” Dar, flagrantii de ce fugira, lasand in voia sortii lemnele taiate , drujbele si tractoarele ?! Au nu erau credinciosi ?!