Web Analytics

Dorin Mihail Bărbuceanu, candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti: „În afară de Bărbuceanu şi Udroiu, care sunt din garda veche, ceilalţi membri ai echipei mele sunt oameni noi”

de | 20.08.2020 13:21 | Politica si Administratie

# Care au fost criteriile de selecție a candidaților din echipa dvs.?
– Cele care consider eu că sunt normale. Este vorba de calitatea umană, este vorba de implicarea în campania electorală și este vorba în primul rând de reînnoirea partidului.
# Câți sunt noi față de mandatul trecut și ce profesii au?
– Dacă vorbim de locurile eligibile, în afara celor doi profesori, și anume Bărbuceanu și Udroiu, care sunt din garda veche, ceilalți sunt oameni noi. Este vorba despre un profesor, doi ingineri, un militar, un tehnician veterinar și un electrician auto. Dintre care doi au 33 și respectiv, 36 de ani. Altul are 41 de ani, altul 45 de ani și unul în vârstă de 50 de ani.
# Ce tip de campanie veți face în continuare? În ce zone?
– Campania o vom face pe cele două laturi: campanie on-line, pe care o practică toată lumea la momentul acesta, și campanie din poartă în poartă, pentru a te putea vedea cu omul, pentru a te prezenta. Campania mea și a echipei mele va fi întotdeauna o campanie curată, fără denigrare, o campanie pozitivă, în care îi spunem cetățeanului ce am făcut, pentru că avem o carte de vizită, și ce promitem și ce putem să facem noi. Nu vom ataca niciodată pe nimeni, nu vom jigni niciodată pe nimeni. Am atras atenția multora că peste o lună și jumătate o mare parte dintre candidații la funcția de primar din momentul acesta se vor regăsi pe listele de consilieri și vor fi colegi și vor trebui să facă echipă să poată să se țină de promisiunile făcute în campania electorală.
# Care sunt prioritățile dvs. pentru Ștefănești?
– Prioritățile mele pentru Ștefănești sunt extinderea rețelei de apă și canalizare acolo unde mai este nevoie, extinderea rețelei de gaze pentru zonele care nu au putut fi racordate deoarece magistrala a fost schimbată în anul 2014, și mă refer la satele Golești și Enculești, trotuare, piste pentru biciclete, imagine de localitate urbană, iar pentru zona cartierului de blocuri trebuie făcută canalizarea, pentru că are o vechime foarte mare, și canalizarea pluvială, care trebuie continuată.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii