Web Analytics

Dorin Mărăşoiu, candidatul Pro România Călineşti: „Eu le propun oamenilor normalitate. Fără ameninţări. Fără găşti interlope!”

de | 24.09.2020 13:15 | Actualitate, Politica si Administratie

Candidatul Pro România pentru funcția de primar al comunei Călinești, Dorin Mărășoiu, a bătut, împreună cu echipa sa de campanie și cu oamenii pe care i-a propus pentru Consiliul Local, fiecare stradă, fiecare uliță, fiecare potecă. S-a întâlnit cu oamenii din cele mai îndepărtate colțuri ale celei mai mari localități din județul Argeș, ascultându-le păsurile, luând pulsul comunității, propunând soluții pentru fiecare din problemele lor.
# Care este cea mai mare problemă identificată în această campanie electorală și cum o vedeți rezolvată?
– A fost, din partea Pro România, o campanie mai altfel. O campanie foarte vizibilă, în care am bătut cu pasul fiecare zonă, chiar și cele mai izolate, și am aflat cum trăiesc și ce își doresc de la viitor oamenii. Este o comună de oameni gospodari, care și-au ridicat în ultima vreme case ce se învârt după soare, care au gospodării foarte frumoase și îngrijite, chiar izolate, nu în centru, peste gârlă, într-o zonă fabuloasă, bine înzestrată de natură cu peisaje deosebite. Sunt multe case noi, mari, care se construiesc, altele care se renovează, dar care nu au niciun fel de utilități. Oamenii aceștia merită mai mult! Am avut o întâlnire în acest weekend cu europarlamentarul Corina Crețu, cel mai competent om în ceea ce privește fondurile europene din România, cu care am avut discuții, împreună cu experții din echipa mea, pe tema fondurilor europene și cum pot fi acestea atrase în favoarea comunității și a oamenilor, pentru că până acum nu au fost deloc accesate de către administrația de la Călinești. Avem sprijinul stimatei doamne europarlamentar, fost comisar european, Corina Crețu. Pentru cei puțini care nu știu, Corina Crețu este membră a PRO România.
# Ce le propuneți alegătorilor din Călinești care duminică, 27 septembrie, merg la urne?
– Eu le propun oamenilor normalitate. Fără amenințări. Fără găști interlope. Desființarea chiar și a ideii de a amenința, de aici încolo, pe cineva!
# Se întâmplă asta în mod obișnuit în Călinești? Sau lucrurile au ieșit la suprafață, s-au inflamat în campania electorală?
– Mai ales acum se întâmplă, sunt oameni ai unui contracandidat al meu care îi amenință pe cetățeni, le spun să nu voteze cu unul sau cu altul dintre candidați, îi amenință să nu iasă la vot… Eu le-am spus tuturor să iasă la vot pentru că este un moment important pentru Călinești, iar oamenii de bună-credință trebuie să iasă la vot, să nu se teamă, să nu rămână la mâna interlopilor. Pentru că bătălia asta este între oamenii de bună-credință și găștile interlope, între normalitate și infracționalitate.
# Care este atmosfera în comună pe ultima sută de metri de campanie electorală?
– Eu am avut din start o planificare și urmez această planificare, cu deplasări în teren, pe zone, și în această săptămână. Mergem cu steaguri albe cu însemnele partidului, cu sigla Pro România. Ne-am revăzut cu mulți oameni cu care am discutat despre programul nostru și despre faptul că dorim să creștem ritmul de dezvoltare a comunei. Le-am promis solemn că vom respecta programul prezentat și să aibă încredere în Pro România, un partid nou, cu oameni în proporție de 60% noi în politică.

M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii