Web Analytics

Donații pentru refugiații din Parcul Național Vijnița

de | 3.03.2022 20:41 | Actualitate

Fundația Conservation Carpathia a trimis către administrația Parcului Național Vijnița (Vyzhnytsia National Park) din Ucraina un prim convoi de ajutoare.

Centrele de vizitare ale acestui parc și clădirile administrațiilor găzduiesc foarte mulți ucrainieni care au ales pădurea ca să se adăpostească de război. În baza unei liste de necesități au fot achiziționate mai multe produse care au luat calea Ucrainei în această săptămână, urmând ca și alte transporturi să fie organizate.

Sobe, boilere, aeroterme, corturi, saci de dormit și saltele, pături, perne, medicamente, ustensile de bucătărie, materiale de igienă, alimente de bază, 3.5 tone hrană pentru animale, donație din partea Conservation Carpathia și Frankfurt Zoological Society, totul pentru oameni și ariile protejate în care aceștia și-au găsit refugiul. La mobilizare s-a alăturat cu donații de alimente comunitatea unei biserici din Zărnești.Cine dorește, poate susține cu donații în lei în contul RO16RNCB0061114278450048. Menționați la transfer „donație Ucraina”.

Citește și: Ministerul Apărării: SE FAC LISTE CU CEI APȚI DE SERVICIUL MILITAR!

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *