Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Domnești: A furat un autoturism și l-a abandonat. Este cercetat de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără drept și au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei și autoturismul sustras.

Domnești: A furat un autoturism și l-a abandonat. Este cercetat de polițiști

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 februarie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Pietroșani, ar fi sustras, în scop de folosință, un autoturism ce se afla parcat, neasigurat, pe raza localității Domnești și pe care, ulterior, l-ar fi condus pe drumul public și l-ar fi abandonat în apropierea locului de unde l-a sustras.

Citește și DGA. Polițist de la forțele speciale, prins când lua mită

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *