Web Analytics
scris miercuri, 20.07.2016

Dolănescu şi Cotabiţă cântă la Zilelele Câmpulungului

În această săptămână se desfăşoară manifestările dedicate Zilelor Municipiului Câmpulung, sub denumirea „Împreună pentru Câmpulung”. Programul este unul dens şi variat, incluzând concursuri şi demonstraţii sportive, lansări de cărţi şi reviste, vernisaj de expoziţie de pictură şi caricatură, conferinţe şi simpozioane ştiinţifice, dar şi spectacole de folclor şi muzică pop-rock.
Joi 21 iulie vor concerta în Piaţa Primăriei artişti locali, trupa De La Fun şi Silvia Dumitrescu cu Florin Ochescu Band. Ziua de vineri este dedicată teatrului, fiind pusă în scenă piesa „Lozul cel mare”, iar pe scena în aer liber vor urca Marcel Pavel, Corina Chiriac, Gabriel Cotabiţă şi Nico. Festivitatea oficială a Zilelor va avea loc sâmbătă, în timp ce va cânta fanfara în Grădina Publică, seara urmând să îşi prezinte recitalurile trupele Iris şi Cargo. Ultima zi a manifestărilor se va încheia cu un concert de muzică populară susţinut de artişti renumiţi precum Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu şi Gavriil Prunoiu.

Ateliere medievale şi aniversare ARO

„Împreună pentru Câmpulung” cuprinde şi atracţii deosebite. Timp de mai multe zile, la secţia de Etnografie a Muzeului Municipal vor fi amenajate atelierele medievale interactive „Străjerii voievodului de Câmpulung”, în cadrul cărora vor fi prezentate dansuri de epocă şi lupte full-kombat cu arme din Evul Mediu. De interes va fi şi parada de duminică a Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”, dar şi aniversarea a 55 de ani de când uzina ARO a lansat în fabricaţie celebrul model M461, manifestarea fiind organizată împreună cu Muzeul Automobilului Românesc Câmpulung. C.I.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...