Web Analytics

Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu au încântat audienţa la Ziua Comunei Ungheni

de | 26.07.2018 14:10 | Politica si Administratie

A fost sărbătoare mare pe 21 iulie în comuna argeșeană Ungheni. Ca în fiecare an, primarul Iulian Miu a organizat Ziua comunei Ungheni. De la ora 18.00, cu mic, cu mare, localnicii și nu numai au participat la o petrecere pe cinste de ziua localității lor.
Mari artiști au urcat pe scena de la Ungheni: Doinița și Ionuț Dolănescu, Maria Constantin, Maria Beatrice Bădănoiu, Daniela Cernea, George Nedelea, Iulian Ghiță, Valentin Grigorescu, dar și Ansamblul Doina Argeșului. Ajunsă la cea de-a XI-a ediție, Ziua comunei Ungheni a fost și de această dată un eveniment cât se poate de reușit grație implicării totale a primarului Iulian Miu. Demn de reținut că, alături de autoritățile locale de la Ungheni, la ceas de sărbătoare au fost întreaga conducere a județului și numeroși parlamentari de Argeș.

Îi menționăm aici pe Dan Manu, președintele Consiliului Județean, pe Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, pe deputații Cătălin Rădulescu și Nicolae Georgescu. ”Mulțumesc tuturor celor care au dorit să fie alături de noi la ceas de sărbătoare. Iată că am ajuns la a XI-a ediție și vreau să-i asigur pe cetățeni că și la anul ne vom întâlni în aceeași locație. La mulți ani, Ungheni!”, a declarat Iulian Miu, primarul comunei Ungheni. Cu această ocazie, Dan Manu, președintele Consiliul Județean Argeș, a precizat faptul că administrația județului Argeș susține dezvoltarea localității și a alocat, din iunie 2016 până în iunie 2018, fonduri importante pentru susținerea investițiilor de alimentare cu apă a comunei și pentru canalizare.
M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii