Web Analytics

Doi tineri au furat o autoutilitară din Pitești și au încercat să o vândă

de | 1.02.2023 15:26 | Actualitate, Home

Doi tineri au fost reținuți marți, 31 ianuarie, pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără a avea permis de conducere. Polițiștii au stabilit că tinerii au sustras o autoutilitară din parcul Ștrand și, după ce nu au reușit să o vândă, au abandonat-o în comuna Merișani. Mai mult, mașina a fost condusă până acolo de unul dintre tineri, în vârstă de 23 ani, din Mărăcineni, deși nu are permis. Celălalt reținut are 20 de ani și este din Pitești.

Citește și Argeș. A cărat lemne cu camionul mai mult decât îi permite legea. A luat 10.000 lei amendă!

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 octombrie 2022, cei doi ar fi sustras o autoutilitară parcată în zona parcului Ștrand, pe care au încercat să o valorifice, și pentru că nu au reușit, au abandonat-o pe raza comunei Merișani, unde a fost găsită de polițiști. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara ar fi fost condusă de către tânărul de 23 de ani, care nu posedă permis de conducere”, a transmis IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *