Web Analytics
scris duminică, 27.08.2023

Doi soți octogenari din Pitești au plecat la plimbare și s-au pierdut unul de altul

Astăzi, în jurul orelor 14.00, un șofer de la Publitrans de pe linia 2, a anunțat la dispeceratul Poliției Locale că se află la capul de linie de la Petrochimie și are în autobuz o persoană de sex masculin, de aproximativ 80 de ani, care nu știe unde vrea să ajungă, este confuz și spune că locuiește în Pitești.

Doi soți octogenari din Pitești au plecat la plimbare și s-au pierdut unul de altul

În timp ce șoferul vorbea cu dispeceratul, bătrânul i-a spus că se numește Ș. I. născut pe 16.04.1939. Un echipaj a mers în cartierul Prundu pentru a- l prelua pe octogenar, verificând totodată informațiile furnizate și s-a dovedit că locuiește pe str. Eugen Lovinescu, din Pitești.

Citește și Ajutoare din partea Ministerului Muncii pentru familiile victimelor de la Crevedia

La adresa respectivă a plecat un alt echipaj și în jurul orelor 15.00, s-a comunicat că în urma verificărilor a fost găsită doamna S. A., soția bătrânului, care a povestit că au plecat amândoi la plimbare și s-au pierdut unul de celălalt.

Conduși de politiștii locali, cei doi soți au ajuns în parcul din Prundu unde s-au reîntâlnit cu bine, din fericire, fără alte evenimente neplăcute.

Aproape ca în „Acuarela” lui Bacovia, nu-i așa…?! Doar că nu plouă…

„Un bătrân şi o bătrână –
Două jucării stricate –
Merg ţinându-se de mână…”

Distribuie!

2 Comentarii

  1. „CORIGENTA LA LIMBA ROMANA…”
    Stiu inca de la inceput ca nu veti publica umila mea „parere” despre „Doi soti octogenari din Pitesti…” desi site-ul dvs., asa ne indeamna… pe toti la cate un comentariu… Sincer, in conditiile zilei de azi… vorba unei colege… „macar stie si ea… cateva versuri”, acolo… dar, semnand un articol in „Jurnalul de Arges” circumstantele nu pot fi decat… agravante duduie, ca prea ne jigniti inteligenta…
    1. Articolul sufera grav de o punere minimala corecta in pagina… (va las pe dvs. impreuna cu colegii sa reanalizati textul…) asa ca, rezulta clar ca la orele de „compunere” ati cam… chiulit. Ce Dumnezeu, se cheama totusi ca sunteti jurnalista nu?! Sincer, cautati-va alta meserie…
    2. E destul de transparent faptul ca prin alegerea total neinspirata a putinelor versuri… cunoscute de dvs. ati lovit dureros in „cei doi octogenari” cum neinspirat i-ati numit… Poate se potrivea… cuvantul seniori… ce ziceti?! V-ar place sa aflati ca unii s-ar exprima despre parintii sau bunicii dvs. cu apelativul „doua jucarii stricate”!? E un motiv sa fiti mandra ca stiti doua versuri? Stiti ce grava e boala alzheimer… Credeti ca era cazul duduie sa faceti aprecierea asta… „jurnalistica”?
    3. Ati luat „BAC-ul” duduie?! Tot Pitestiul stie cine a scris poezia Acuarela… macar prin prisma faptului ca marele poet simbolist Minulescu a terminat liceul la Bratianu… si prin proza „Corigent la limba romana” a lasat poate singura descriere a romanticei noastre urbe de la sfarsitul secolului XIX Asa ca… de aceea mi-am ales titlul… postarii din proza poetului Minulescu nu… Bacovia… stimata Alina… Ei bine, v-as invita la un comentariu… dar stiu bine ca nu va fi publicat! Cu bine!

    Răspuns
    • Aveti dreptate si va multumesc pentru semnalare! Suntem onorați să avem cititori pregătiți.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită