Web Analytics
scris duminică, 27.08.2023

Ajutoare din partea Ministerului Muncii pentru familiile victimelor de la Crevedia

Ministerul Muncii vrea să propună Guvernului să ofere ajutorare de urgență pentru familiile victimelor, în urma exploziilor de la Crevedia.

Ajutoare din partea Ministerului Muncii pentru familiile victimelor de la Crevedia

Citește și: Prima explozie de la Crevedia ar fi pornit de la o țigară


„Ministerul Muncii și Solidarității Sociale va propune Guvernului, potrivit legii, acordarea unor ajutoare de urgență pentru familiile victimelor precum și pentru cei afectați de tragicul eveniment de la Crevedia, jud. Dâmbovița, pe baza cooperării interinstituționale cu Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență și pe baza propunerilor/constatărilor agenției județene de plăți și inspecție socială județeană, instituției prefectului, comitetului județean pentru situații de urgență și autorității publice locale.De asemenea Inspecția Muncii, potrivit competențelor sale efectuează cercetarea accidentului colectiv, precum și a contractelor individuale de muncă ale lucrătorilor agentului economic implicat. Informațiile detaliate cu privire la aceste măsuri vor fi puse la dispoziția opiniei publice pe parcursul derulării procedurilor administrative”, se arată în anunțul de pe Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită