Web Analytics
scris sâmbătă, 13.04.2024

Doi români au încercat să scoată un minor din țară, ascunzându-l printre pufuleți

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, pe care doi cetăţeni români au încercat să îl scoată fraudulos din ţară, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleţi, transmite Agerpres.

Doi români au încercat să scoată un minor din țară, ascunzându-l printre pufuleți

Citește și: Un tânăr de 23 de ani a murit în timp ce își făcea un tatuaj. Înainte băuse aproximativ 7 energizante

„În data de 12.04.2024, în jurul orei 19,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. În autoturism mai călătorea ca pasager un alt cetăţean român. La controlul de frontieră efectuat asupra autovehiculului, a fost descoperită, ascunsă pe bancheta din spate a autoturismului, sub saci cu pufuleţi, o persoană de sex masculin”, informează sâmbătă Poliţia de Frontieră. Persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea unor verificări suplimentare. În cadrul acestora a fost stabilit faptul că persoana descoperită ascunsă este un tânăr în vârstă de 16 ani.

Citește și: Rudele și prietenii tinerilor uciși de Vlad Pascu organizează, în această seară, un manifest în memoria lor

Poliţiştii de frontieră au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, care a preluat minorul şi a anunţat familia acestuia cu privire la situaţie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *