Web Analytics
scris miercuri, 18.10.2023

Doi români arestați în Spania pentru șantajarea unui preot

Doi tineri români, un băiat de 22 de ani și o fată de 19 ani, au fost arestați în Spania sub acuzația de șantaj asupra unui preot din districtul Barrio de Salamanca. Cei doi sunt acuzați că au încercat să obțină bani de la preot amenințându-l că vor publica fotografii intime cu acesta.

Doi români arestați în Spania pentru șantajarea unui preot

Citește și: Peste 500 de persoane au murit în urma bombardării unui spital din Gaza


Conform informațiilor comunicate de autorități, cazul a fost descoperit în data de 19 septembrie, când un preot care slujește într-o biserică din districtul Salamanca a primit mai multe mesaje amenințătoare pe platforma WhatsApp. Mesajele conțineau amenințări și solicitau preotului să plătească o sumă semnificativă de bani, până la 10.000 de euro, în schimbul menținerii confidențialității unor presupuse fotografii intime cu el.

Citește și: Băiat de 15 ani, arestat preventiv pentru viol


Preotul a negat existența oricăror astfel de imagini compromițătoare și a refuzat să intre în negocieri cu șantajiștii. În schimb, a ales să se adreseze autorităților și a depus o plângere la secția de poliție din Madrid. Astfel, a demarat o anchetă imediată în vederea identificării și prinderii celor implicați în acest șantaj rușinos, scrie Stiri Diaspora.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *