Web Analytics
scris miercuri, 12.07.2023

Doi piteșteni au furat peste 1000 de anvelope. Prejudiciu de 100.000 euro

În iunie, doi piteșteni au furat o semiremorcă încărcată cu 1100 anvelope din curtea unei firme, le-au încărcat în alte autoturisme și le-au ascuns într-o hală din Râca. Acum, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal de furt aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Doi piteșteni au furat peste 1000 de anvelope. Prejudiciu de 100.000 euro

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., doi bărbați de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Pitești, ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă încărcată cu anvelope în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Ulterior, ar fi încărcat marfa (circa 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară și ar fi transportat-o în comuna Râca, într-o hală”, a transmis poliția.

Citește și Paznic de vânătoare noaptea, şofer pe maxi-taxi ziua, la acelaşi patron

Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit firmei. În ziua de 14 iunie a.c. bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior au fost arestați preventiv la domiciliu. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *