Web Analytics
scris marți, 26.07.2022

Doi piteșteni au deja conturi pentru plata online a taxelor de la cimitir

Două persoane din Pitești au deja conturi pe platforma care le permite să plătească online tariful de întreținerere a locurilor de veci.
Vă reamintim că, din 25 iulie, a fost pus la dispoziția concesionarilor locurilor de veci din cimitirele municipale Prundu, Găvana și Sfântul Gheorghe, serviciul de plată electronic a tarifului de întreținere pentru locurile respective, prin crearea unui cont online, iar ulterior, prin autentificare, pe platforma www.adp-pitesti.ro, secțiunea servicii online taxe și impozite cimitir.
”Accesul la acest serviciu îl poate avea doar titularul în viață al locului de veci, care are CNP-ul înregistrat la noi. Fac această precizare, întrucât sunt multe persoane plecate în străinătate, care nu au făcut succesiunea, nu au actele necesare ca titulari și, deci, nu pot plăti taxele online” – ne-a declarat Lelia Bădica, inspector de specialitate la Administrația Cimitirelor Pitești.

Doi piteșteni au deja conturi pentru plata online a taxelor de la cimitir

Citește și: Taxa de întreținere pentru locul de veci se poate achita online!


Reamintim că taxa pentru terenul concesionat în cimitirele din Pitești este de 4 lei/mp/an. Iar plata se poate face și la biroul Administrației, din cimitirul ”Sf. Gheorghe”, de luni până vineri, între orele 8-15, iar sâmbătă și duminică, între orele 8-12. Neplata la timp aduce majorări de întârzire.
Gabriel LIXANDRU

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *