Web Analytics

Doi pădurari, reținuți în urma perchezițiilor de la Topoloveni

de | 3.11.2017 08:46 | Actualitate

confiscare5 autovehicule au fost indisponibilizate și au fost conficați bani și bunuri în valoare de 35.000 de lei, în urma celor 11 percheziții efectuate de polițiștii din Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale, la bănuiți de infracțiuni silvice. 14 persoane au fost conduse la audieri.

Pe lângă aceste bunuri, 6 persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Printre cei 6 reținuți se află și doi pădurari, Haica Ion, în vârstă de 46 de ani, și Haica Nistor, în vârstă de 47 de ani, angajați ai Ocolului Silvic Topoloveni.

În urma celor 11 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R, la locuințele unor persoane bănuite de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, delapidare și abuz în serviciu, au fost indisponibilizate 5 autovehicule.

De asemenea, au fost ridicați bani, peste 20 de motoferăstraie și telefoane mobile, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosite sau că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni și a căror valoare totală depășește 35.000 de lei.

Totodată, au fost confiscați peste 30 de metri cubi de material lemnos, deținuți fără documente legale de proveniență și transport.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii