Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Doi medici, obligați să plătească daune de sute de mii de euro unei paciente

Doi medici și Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie „Elena Doamna” ,Iaşi,  trebuie să plătească daune morale de 500.000 de euro unei paciente. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, potrivit evz.ro.

Doi medici, obligați să plătească daune de sute de mii de euro unei paciente

Un complet de judeacă a stabilit plata celor mai mari daune morale într-un dosar de malpraxis judecat vreodată la Iași. O fostă pacinetă ar trebui să primească sute de mii de euro după o operație în urma căreia a fost pe punctul de a-și pierde viața.

Citește și: Nereguli în primării: nu au luat măsuri pentru perioada caniculară

Este vorba despre botoșăneanca Monica Cornelia Mihalache, care  trebuie să primească de la Spitalul Elena Doamna și de la cei doi medici  suma de 500.000 de euro.

 „Obligă pârâţii SPITALUL CLINIC DE OBSTRETICĂ-GINECOLOGIE „ELENA DOAMNA” IAŞI, SOCOLOV RĂZVAN VLADIMIR şi NICULESCU DAN la plata, în solidar, către reclamantă a sumei de 500.000 euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale”, se arată în sentința dată de Judecătorie.

În cazul lui Răzvan Socolov, 62.000 de euro din partea sa de daune vor fi suportate de către firma de asigurări cu care avea contract. O cerere similară, introdusă de medicul Dan Niculescu, a fost respinsă de judecător.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...