Web Analytics
scris sâmbătă, 08.06.2024

Doi copii au rupt sigiliile la o secție de votare din Voluntari

O secție de votare din Voluntari a fost spartă de doi copii minori, în vârstă de 3, respectiv 5 ani. Minorii au fost lăsați nesupravegheați de părinți și au umblat la sigiliile de pe ușă. Incidentul a avut loc la secția de votare numărul opt, cu doar câteva ore înainte de alegeri.

Doi copii au rupt sigiliile la o secție de votare din Voluntari

Polițiștii, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu, au descoperit că sigiliile erau rupte la mai multe etaje ale clădirii, iar în cadrul investigațiilor au descoperit şi făptaşii – cei doi copii preşcolari. Părinți lor s-au ales cu dosare de urmărire penală, dar și cu două sancțiuni în valoare de 100 de lei fiecare. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Voluntari, împreună cu specialiști criminaliști și membrii circumscripției locale, nu au fost constatate urme de modificare la materialele electorale existente.

Citește și: Câte buletine de vot va primi un alegător din Argeș

Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la urne să îşi aleagă reprezentanţii în Parlamentul European şi pe cei în administraţia locală. Sunt organizate aproape 19.000 de secţii în toată ţara. Votarea în România începe duminică la ora 7:00 şi se încheie la ora 22:00. Alegătorii care nu știu unde trebuie să voteze pe data de 9 iunie pot afla secția de votare la care sunt arondați accesând site-ul registrulelectoral.ro și completând datele solicitate: CNP, numele de familie și codul captcha. După completarea corectă a datelor, site-ul va afișa numele și numărul secției de votare la care alegătorul este arondat, precum și adresa și harta unde este localizată secția.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită