Web Analytics
scris sâmbătă, 08.06.2024

Câte buletine de vot va primi un alegător din Argeș

“Buletinele de vot au ajuns la destinație, în tot județul Argeș! Avem 562793 buletine de vot pentru alegerile europarlamentare și peste 2.200.000 buletine de vot pentru alegerile locale. Fiecare alegător va primi 5 buletine de vot și o ștampilă.

Câte buletine de vot va primi un alegător din Argeș

Pentru alegerile locale, vă puteți exercita dreptul doar la secția de domiciliu!

În urma unor informații apărute în spațiul public, revin cu un mesaj către candidați, să fie o zi fără incidente și cei care au de gând să folosească practici mai puțin ortodoxe, să se gândească de mai multe ori înainte. Orice faptă ilegală va fi sancționată!

Citește și Reguli pentru alegerile locale și europarlamentare 2024. Cine poate vota cu urna mobilă

Vă transmit dumneavoastră, argeșenilor, că nimănui nu îi este permis să vă cumpere votul! Nimănui nu îi este permis să vă amenințe că v-ați putea pierde locurile de muncă, bunuri sau cine știe ce alte grozăvii dacă nu puneți ștampila pe un anumit candidat! Votul vă aparține și este secret! De aceea, este interzisă prin lege fotografierea sau filmarea buletinului de vot ștampilat.

Le mulțumesc colegilor mei din cadrul Instituției Prefectului județul Argeș pentru munca lor, pentru implicare și pentru că au făcut tot ce a depins de ei pentru ca alegerile să se desfășoare în bune condiții. De asemenea, le mulțumesc polițiștilor și jandarmilor care au fost astăzi la datorie și au asigurat transportul buletinelor de vot.

Ne vedem mâine la vot!”

a transmis Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită